Wie zijn wij

Meer dan 200 projecten

Elk project is uniek: daarom levert winkelinrichting Fivez steeds oplossingen op maat die uw retailzaak een eigen karakter geven. Zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen.

In ons productie-atelier werken we het meubilair tot in de kleinste details af. We deden dat ondertussen voor meer dan 200 projecten in België, Frankrijk en Nederland.

Gemotiveerde vakmensen

Na meer dan 45 jaar en honderden projecten later is winkelinrichting Fivez een toonaangevende speler in de retail- en interieurbouw met de nodige specialisten. Deze gedreven binnenhuisarchitecten, projectcoördinatoren, meubelmakers en plaatsers geven elke dag vorm aan de meest vernieuwende oplossing voor uw project.

Aangepast aan de persoonlijkheid van uw project zoeken onze interieurarchitecten naar een optimaal ontwerpvoorstel. De projectcoördinator zorgt voor een vlot verloop van de werf. Onze meubelmakers zijn een mix van jonge en ervaren vakmensen.

Deze mensen creëren samen met ons up-to-date machinepark fijn maatwerk. Dit meubilair wordt ter plaatse ingepast door onze plaatsers op de werf. Dit alles met doel uw tevredenheid.